Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

ПЗУ.ЛА ВИТА

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ.Ла Вита бара медицинска сестра со положен државен испит.

Потребни квалификации

ссс

Контакт информации

Емаил

pzu_lavita@yahoo.com

Телефон

022700 877

Објавен на: 06/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024