Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Референт за продажба

Организација

Хенди Телеком

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија  има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт за продажба за во Скопје.
Работа на смени

Потребни квалификации

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа,  потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:
- познавање на Англиски Јазик, MS Office
- Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти
- Способност за управување со понуди,склучување на постпејд договори,наплата на фактури и други документи
-познавање од областа на мобилната технологијa

Објавен на: 23/02/2024

Краен рок за пријавување: 08/03/2024