Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Кувар/ка

Организација

РЕСТОРАН АКТИВА

Индустрија

Угостителство

Опис на работната позиција

Restoran AKTIVA ima potreba za KUVAR/КА za podetalno kontakt tel: 077655551

Потребни квалификации

С С С

Контакт информации

Емаил

restaurant.aktiva@gmail.com

Телефон

077655551 / 075389553

Објавен на: 11/01/2024

Краен рок за пријавување: 11/02/2024