Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицински персонал

Организација

ПЗУ Д

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Се бара медицинска сестра за работа во интернистицка ординација, во нас. Аеродром, Скопје. Вашето CV пратете го на danailovb@yahoo.com

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

danailovb@yahoo.com

Телефон

070233789

Објавен на: 18/01/2024

Краен рок за пријавување: 10/02/2024