Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Хигиеничар

Организација

Галафарм ДОО

Индустрија

Фармација

Опис на работната позиција

Галафарм, Скопје, компанија за производство на козметички, фармацевтски и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција Хигиеничарка.
Одговорности и задачи:
-Одржување на хигиената на просториите во фабриката
-Работа со однапред направен дневен план и распоред на работни задачи

Потребни квалификации

-Лојалност
-Флексибилност
-Посветеност кон работата и почитување на кодексот на работа
-Трудољубивост и педантност
-Чесност и доверливост

Објавен на: 27/01/2024

Краен рок за пријавување: 03/02/2024