Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Кристина - ДАМИЛ

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Салон за мебел Natuzzi - DAMILTON има потреба од два продавача.

Локација - Ѓорче Петров

Сите заинтересирани можат да испратат CV на mihail@damilton.mk или да се јават на 071 258 153 од 08:00 до 16:00 часот.

Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел.

Потребни квалификации

алон за мебел Natuzzi - DAMILTON има потреба од два продавача.

Локација - Ѓорче Петров

Сите заинтересирани можат да испратат CV на mihail@damilton.mk или да се јават на 071 258 153 од 08:00 до 16:00 часот.

Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел.

Контакт информации

Емаил

mihail@damilton.mk

Телефон

071258153

Објавен на: 23/01/2024

Краен рок за пријавување: 30/01/2024