Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Продавач

Организација

Кристина - ДАМИЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од два продавача.

Локација - Булевар Борис Трајковски

Сите заинтересирани можат да испратат CV на tonikristina@hotmail.com или да се јават на 070 217 753 од 08:00 до 16:00 часот.

Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел.

Потребни квалификации

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од два продавача.

Локација - Булевар Борис Трајковски

Сите заинтересирани можат да испратат CV на tonikristina@hotmail.com или да се јават на 070 217 753 од 08:00 до 16:00 часот.

Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел.

Контакт информации

Емаил

tonikristina@hotmail.com

Телефон

070217753

Објавен на: 23/01/2024

Краен рок за пријавување: 06/02/2024