Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Сменоводител

Организација

ИНВЕНИО

Индустрија

Автомобилска

Опис на работната позиција

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој еден момент од создавањето на производот.  Дејствуваме  како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот.
Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме мотивирани кандидати за работната позиција раководител на смена.
Обврски:
• Поставување на јасни цели и приоритети во смената;
• Известување на операторите за сите измени и дополнувања, за нови обврски и задачи и нивно организирање;
• Контролирање на работата на операторитеч
• Распределување на операторите на работните позиции заради постигање на зададените таргети;
• Познавање на целокупната работа на операторот заради објективност во контролирањето;
• Почитување на сите кодекси на однесување и облекување и почитување на правилата од извршените обуки;
• Почитување на правилата на компанијата и стандардите за здравје и безбедност при работа.

Услови:
• Завршено средно образование и соодветно искуство;
• Способност за менаџирање и контролирање на работата и обврските;
• Флексибилност и можност за работа во смени;
• Флексибиност за Работа на различни локации кај клиентите;
• Одлични интерперсонални вештини, комуникациски вештини и способност за работа во тим;
• Прецизност и посветеност во работата;
• компјутерски вештини, познавање на Microsoft Office;
• Претходно искуство во производство и автомобилска индустрија се смета за предност.
Ние нудиме:
• Атрактивна исплата;
• Промотивни бонуси;
• Обука во разни области на автомобилската индустрија;
• Можност за напредoк.
Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk.

Потребни квалификации

•	Завршено средно образование и соодветно искуство;
• Способност за менаџирање и контролирање на работата и обврските;
• Флексибилност и можност за работа во смени;
• Флексибиност за Работа на различни локации кај клиентите;
• Одлични интерперсонални вештини, комуникациски вештини и способност за работа во тим;
• Прецизност и посветеност во работата;
• компјутерски вештини, познавање на Microsoft Office;
• Претходно искуство во производство и автомобилска индустрија се смета за предност.

Контакт информации

Емаил

office@invenio.mk

Телефон

022437775

Објавен на: 11/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/03/2024