Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Брокер

Организација

ДОМ ДИЗАЈН СКОПЈЕ

Плата

20.000

Индустрија

Недвижнини

Опис на работната позиција

Агенција ДОМ ДИЗАЈН бележи континуиран подем од своето основање 1993 година до денес. Визијата на оваа компанија е да понудиме комплетна услуга на нашите клиенти во однос на стручност и професионалност. 
Агенција ДОМ ДИЗАЈН има потреба од нов иновативен стручен кадар за работната позиција
БРОКЕР ЗА НЕДВИЖНОСТИ (2 извршители)
Опис на работно место и одговорности
Креирање на дата база на сите активни недвижнини, воспоставување на позитивни професионални релации со клиенти, склучување на посреднички договори со заинтересираните клиенти, посета на недвижности, организирање и евалуација на активностите, ажурирање на податоци и изготвување на извештаи,
Потребни квалификации
• Најмалку ССС-завршено средно образование
• Поранешно искуство во продажба и работа со недвижности ќе се смета за предност
• Познавање и работа со MS Office пакет
• Познавање на англиски јазик
• Возачка дозвола Б -категорија / активен возач
Личен профил
• Позитивен ментален став
• Одлични комуникациски и преговарачки способности
• Динамичност и креативност
• Организираност и самоиницијативност,
• Претставителност, професионален однос кон клиентите
• Насоченост кон остварување на резултати
Доколку сакате да станете дел од тимот на нашиот стручен кадар пратете ваша биографија и мотивационо писмо на е-маил адреса contact@dom-design.com.mk со назнака “оглас за брокер за недвижнини“ . Само потесно избраните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Огласот е активен 14 (четиринаесет ) дена од објавувањето.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact@dom-design.com.mk

Телефон

02/31111-544,078/339-362

Објавен на: 26/01/2024

Краен рок за пријавување: 12/02/2024