Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Административен асистент

Организација

Хромак Емил ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

ТД Хромак Емил ДООЕЛ, Куманово бара административен работник за работа во деловните простоии во нас. Доброшане.
Заинтересираните кандидати треба да имаат ВСС, со или без работно искуство.
Своето CV може да го пратите на маил: hromakkumanovo@gmail.com или да не контактирате на тел 031451303

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

hromakkumanovo@gmail.com

Телефон

031451303

Објавен на: 13/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024