Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Т.П. Марлборо

Плата

29000

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Маркетите Марлборо имаат потреба од нов кадар за работа.

Се вработуваат двајца продавачи/ки со постојан работен однос кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството.
Плата од 27,000 до 32,000 денари.
Заинтересираните да се јават на 075/232-078 или 075/391-904 или да дојдат во маркет Марлборо на ул.Јане Сандански бр,106 на информативен разговор.

Потребни квалификации

Работникот треба да поседува:
- основни принципи за култура и однесување со клиенти и колеги
- хигиена на високо ниво
- услужливост
- идеи за зголемување на продажбата
Врз основа на овие квалификации ќе се одреди висината на платата (дали минимумот или максимумот).

Контакт информации

Емаил

elenanedinkovska@gmail.com

Телефон

075-232-078

Објавен на: 29/01/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024