Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Комерцијалист

Организација

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје  е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време. 
Потребни квалификации:
Висока стручна спрема (Предност имаат лица со Машински или Економски факултет), добро познавање на англиски јазик и MC Office, возачка дозвола Б категорија до 45 годишна возраст. Кандидатот е потребно да поседува способност за индивидуална и тимска работа како и чуство за однос со клиенти.

Потребни квалификации

- Предност имаат лица со Машински или Економски факултет
- Познавање на англиски јазик
- Возачка дозвола Б категорија

Контакт информации

Емаил

info@megavent.mk

Телефон

022050776

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 23/02/2024