Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО,ПРОМЕТ,СЕРВИС И УСЛУГИ АМИ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Бутик за женска и машка облека Goga Fashion  кој е лоциран во Скопје има потреба од Продавачка. 
Потребни квалификации:
-минимум средно образование
-флексибилност, тимски работник, љубезност
-претходно искуство може да се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат на телефонскиот број 078214766 или да ја испратат својата апликација на vanakotrejd@gmail.com

Потребни квалификации

-минимум средно образование
-флексибилност, тимски работник, љубезност
-претходно искуство може да се смета за предност.

Контакт информации

Емаил

vanakotrejd@gmail.com

Телефон

078214766

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 08/03/2024