Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Работник во производство

Организација

Лукс

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Бидете дел од LUXFORM тимот!
За растечките потреби на нашиот производен капацитет LUXFORM, лоциран во Комплекс Камник, Скопје, огласуваме слободно работно место на позицијата оператор на CNC машина.
Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на info@lux.mk или 072214226

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

infor@lux.mk

Телефон

072214226

Објавен на: 02/12/2024

Краен рок за пријавување: 25/02/2024