Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Адвокат

Организација

ДОРА ИНВЕСТ

Индустрија

Недвижнини

Опис на работната позиција

Имаме потреба од правно лице 
- редовно вработен
- плата по договор

➡️Ги покануваме сите заинтересирани кандидати да го пратат своето CV на е-маил contact.dorainvest@gmail.com
📞071714922

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact.dorainvest@gmail.com

Телефон

071714922

Објавен на: 18/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024