Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Келнер/Шанкер

Организација

Броз Кафе

Индустрија

Угостителство

Опис на работната позиција

Келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. Плата по договор и флексибилно работно време. 
За повеќе информации јавете се на 070261668

Потребни квалификации

Работно искуство, можност за работа во смени

Контакт информации

Емаил

brozkafe@yahoo.com

Телефон

070261668

Објавен на: 23/12/2023

Краен рок за пријавување: 29/02/2024