Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Пакувач

Организација

Мис Глобус

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо.

Се бара РАБОТНИК ВО ПАКОВНО
Услови за работа:
Редовна месечна плата;
Полно работно време- 40 часа; понеделник до петок
Пријатна работна атмосфера;
Оператор во паковно, пакување на сувомеснати производи

Потребни квалификации

-Минимум завршено средно образование
- Способност за работа во тим
- Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
- Организираност и одговорност.
- Способност за извршување на работни задачи

Контакт информации

Емаил

sonjamisglobus@hotmail.com

Телефон

070481302

Објавен на: 04/01/2024

Краен рок за пријавување: 04/02/2024