Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Административен работник

Организација

Вулфи НЕТ

Индустрија

Информатичка технологија

Опис на работната позиција

Изготвување на фактури и испратници во ERP систем.
Внес на документација во систем.
Скенирање и праќање документација до клиенти.
Водење на деловодна книга на влезна и излезна документација.
Телефонска комуникација со клиенти за административни работи.

Работни услови:

Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци (период на докажување на способности),
со можност за продолжување на неопределен временски период.
Дневно работно време од 09:00 – 17:00 часот, од Понеделник до Петок.

Потребни квалификации

Познавање на англиски јазик.
Познавање на работа со компјутер и канцелариска опрема (емаил, скенирање, MS Office и сл.).
Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност.
Работно искуство на слична или иста позиција ќе се смета за предност

Контакт информации

Емаил

vrabotuvanje@wolfinet.com.mk

Телефон

2032733

Објавен на: 11/02/2024

Краен рок за пријавување: 18/02/2024