Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Lab testing technician

Организација

Гинекаликс

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Гинекаликс лабораторија има потреба од

Дипломиран молекуларен биолог

Потребни квалификации

Потребно е
-Завршена ВСС
-Искуство мин 3 години
-Познавање на англиски јазик
-Познавање на компјутер

Објавен на: 18/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024