Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Главен магационер

Организација

дон холдинг

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Дон Холдинг ДООЕЛ има потреба од Магационер.

Опис на работни задачи: Набавка и прием на роба, како и следење на излезот на материјали од магацин, водење евиденција на залихи во систем, грижа за редот и хигиената во магацинот.

Потребни квалификации: Минимум ССС, одговорна и исполнителна личност, способност за тимска и самостојна работа, возачка дозвола Б, работно искуство.

Сите заинтересирани можат своето CV да го достават на donholding@donholding.com.mk или да не исконтактираат телефонски на 078 291 159

Потребни квалификации

Минимум ССС, одговорна и исполнителна личност, способност за тимска и самостојна работа, возачка дозвола Б, работно искуство.

Контакт информации

Емаил

donholding@donholding.com.mk

Телефон

078 291 159

Објавен на: 03/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024