Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агент за недвижности

Организација

GoldenArt

Плата

30000

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

ВСС ,Работно искуство, комплетно менаџирање за продажба со недвижности.
Директна комуникација со потенцијални купувачи со цел за успешна продажба.
Посветеност и одговорност во извршување на работните задачи и правила, колегијалост и тимска работа .
Други задачи за потребите на организацијата

Потребни квалификации

ВСС ,Работно искуство
Одлични преговараки вештини
-Силни комуникациски вештини

Контакт информации

Емаил

info@goldenart.mk

Телефон

070236407

Објавен на: 03/02/2024

Краен рок за пријавување: 10/02/2024