Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

PZU "Milka Medika"

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Ординација по општа медицина во Карпош вработува медицинска сестра со завршено средно медицинско училиште и положен стручен испит на неопределено. Заинтересираните кандидати да испратат CV на milkamedika@yahoo.com.

Потребни квалификации

Завршено средно медицинско училиште и положен стручен испит, познавање на програмата Prima Medica

Објавен на: 07/12/2023

Краен рок за пријавување: 06/02/2024