Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Плата

9

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Се бара медицинска сестра со или без работно искуство и положен стручен испит

Потребни квалификации

Положен стручен испит

Контакт информации

Емаил

stojanoskaivana@yahoo.com

Телефон

071771680

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 01/04/2024