Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Референт за продажба

Организација

МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Плата

25000

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Референт за продажба на ортопедски помагала

Доколку сте организирана,комуникативна,љубезна личност ,позитивен став и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте

-ССС ос медицински струки(не е задолжителна)

-Познавање од компјутерско работење

-Продажба и услуга

-Одржување на изглед и хигиена на продавницата

Потребни квалификации

Референт за продажба на ортопедски помагалаДоколку сте организирана,комуникативна,љубезна личност ,позитивен став и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте

-ССС ос медицински струки(не е задолжителна)

-Познавање од компјутерско работење

-Продажба и услуга

-Одржување на изглед и хигиена на продавницата

Објавен на: 14/03/2024

Краен рок за пријавување: 31/03/2024