Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Комерцијалист

Организација

Хромак Емил ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

ТД Хромак Емил ДООЕЛ Куманово бара двајца (2) комерцијалисти за работа на територија на Р. Северна Македонија.
Заинтересираните кандидати треба да имаат мин ССС, работно искуство во продажба, возачка дозвола Б категорија.
Своето CV може да го пратите на маил: hromakkumanovo@gmail.com. За подетални информации слободно обратете се на тел: 02511 6122.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

hromakkumanovo@gmail.com

Телефон

025116122

Објавен на: 13/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024