Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Хигиеничар

Организација

Дот Архитекти Гроуп Дооел

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Дот Архитекти има потреба од: Лице за одржување хигиена


Потребни квалификации:
-Сериозна
-ОдговорнаОдговорности и задачи:
-Одржување на канцелариски простории
-Одржување на домаќински простор

Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да не контактираат на e-mail contact@dotarhitekti.com.mk или на телефон 078/339-052.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact@dotarhitekti.com.mk

Телефон

078339052

Објавен на: 03/02/2024

Краен рок за пријавување: 17/02/2024