Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Инженер

Организација

Пасент дооел Скопје

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Фирмата Пасент Дооел Скопје има потреба од вработување на лице на следната позиција:

1. Лице со технички факултет (градежен, архитектонски, електро, итн).

Предност ќе имаат апликантите кои ги поседуваат следните квалификации:
a. Познавање од областа на техничките науки;
b. Организациски и аналитички способности;
c. Комуникативност и доверливост;
d. Возачка дозвола Б категорија;
e. Познавање на Microsoft Office пакетот;
f. Познавање на Autodesk пакетот;
g. Познавање на англиски јазик;

Карактеристики на работната позиција:
a. Учество при изработка на идејни и основни проекти за различен тип на објекти;
b. Учество при изнаоѓање на идејни решенија;
c. Работа на терен;
d. Приправност при надзор над изградба на различен тип на објекти.

Типот на работата е теренска и се одвива на територијата на целата држава.

Сите заинтересирани кандидати, со и без работно искуство може да ја испратат својата кратка биографија на kariera@pasent.mk или да не контактираат на 02 2 447 444, секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот.

Потребни квалификации

Предност ќе имаат апликантите кои ги поседуваат следните квалификации:
a. Познавање од областа на техничките науки;
b. Организациски и аналитички способности;
c. Комуникативност и доверливост;
d. Возачка дозвола Б категорија;
e. Познавање на Microsoft Office пакетот;
f. Познавање на Autodesk пакетот;
g. Познавање на англиски јазик.

Контакт информации

Емаил

kariera@pasent.mk

Телефон

+38922447444

Објавен на: 17/01/2024

Краен рок за пријавување: 16/02/2024