Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Бурекџија

Организација

Интермед

Индустрија

Угостителство

Опис на работната позиција

Food Factory, има потреба од бурек мајстор

Потребни квалификации

Потребно е долгогодишно искуство, 
Сите заинтересирани кандидати да исплатата CV на mk.used@gmail.com или да се јават на +389 72 751 594

Контакт информации

Емаил

mk.used@gmail.com

Телефон

+389 72 751 594

Објавен на: 31/01/2024

Краен рок за пријавување: 11/02/2024