Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Административен асистент во продажба

Организација

МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Плата

30000

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Потребни квалификации:

Минимум завршено средно образование
Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)приоритет работа со ПАНТЕОН(Pantheon)
Основни работни задачи:

Работа на компјутер, внесување податоци
Водење евиденција/анализа на дневно ниво
Прием на повици и комуникација со клиенти

Очекувани способности и вештини:

Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
Одлични комуникациски и презентациски вештини
Аналитички способности, упорни и енергични
Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба
Позитивен пристап

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

Минимум завршено средно образование
Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)приоритет работа со ПАНТЕОН(Pantheon)
Основни работни задачи:

Работа на компјутер, внесување податоци
Водење евиденција/анализа на дневно ниво
Прием на повици и комуникација со клиенти

Очекувани способности и вештини:

Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
Одлични комуникациски и презентациски вештини
Аналитички способности, упорни и енергични
Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба
Позитивен пристап

Објавен на: 29/01/2024

Краен рок за пријавување: 23/02/2024