Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач

Организација

Артурс

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Артурс има потреба од лица за продажба на обувки и облека во своите продавници во ГТЦ, Сити Мол и Ист Гејт Мол. Заинтересираните кандидати потребно е да поседуваат комуникациски вештини. Познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност. Одлични услови за плата и мотивирачки месечни бонуси.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

info@arthurs.com.mk

Телефон

2602715

Објавен на: 01/02/2024

Краен рок за пријавување: 01/03/2024