Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Референт за продажба

Организација

МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Плата

30000

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Потребни квалификации ;

-ССС од медицински струки (не е задолжително),

-Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми)

Работни задачи;

-Продажба и услуга на клиентите

-Одржување на изгледот и хигиената на продавницата

-Грижа за производите и уредност на иститеДоколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим

Потребни квалификации

Потребни квалификации ;

-ССС од медицински струки (не е задолжително),

-Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми)

Работни задачи;

-Продажба и услуга на клиентите

-Одржување на изгледот и хигиената на продавницата

-Грижа за производите и уредност на иститеДоколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим

Објавен на: 04/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024