Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Телефонист

Организација

Изи Лајф Дооел

Плата

28000

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Се бараат телефонски оператори за работа од канцеларија, во Аеродром, Скопје. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе на македонски јазикСе работи само прва смена, од понеделник до петок.28 000ден.+бонусПратете го вашето CV на izilajf.dooel@gmail.com

Потребни квалификации


            

Објавен на: 13/02/2024

Краен рок за пријавување: 16/02/2024