Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Општи работници

Организација

АНМА ПЛАСТ

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се  оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството.

Работни задачи : сечење и кроење на ПВЦ профили и монтажа на ПВЦ столарија

Истпратете го Вашето CV на mail : anmabitola@gmail.com или јавете се на телефонскиот број 076 427 645
.
СИТЕ КАНДИДАТИ КЕ БИДАТ ПОВИКАНИ НА ИНТЕРВЈУ ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ.

Потребни квалификации

Основни принципи за култура и однесување со клиенти и колеги
Амбиција и желба за успех
Фокусираност кон тимска работа

Контакт информации

Емаил

anmabitola@gmail.com

Телефон

076 427 645 / 076 427 641

Објавен на: 04/02/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024