Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агент за продажба

Организација

Кафе Вендинг Група

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Amaro Store - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци, пури, енергетски и безалкохолни пијалаци, кафе, кафемати, кондиторски производи има потреба од асистент за продажба.
Основни работни обврски:
• Продажба на производите
• Административни активности поврзани со процесот на продажба
• Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место грижа за задоволството на клиентите.
Потребни квалификации:
• Комуникативна, темпераментна и динамична личност.
• Иницијативна и одговорна за извршување на работни задачи
• Способност за индивидуална и тимска работа
• Флексибилни за работа во смени
• Минимум образование ССС
• Работење со Microsoft office
• Познавање од областа на работата ќе се смета за предност
Вашата кратка биографија испратете ја на следниов e-mail: kontakt@amaro.mk

Потребни квалификации

Потребни квалификации:
• Комуникативна, темпераментна и динамична личност.
• Иницијативна и одговорна за извршување на работни задачи
• Способност за индивидуална и тимска работа
• Флексибилни за работа во смени
• Минимум образование ССС
• Работење со Microsoft office
• Познавање од областа на работата ќе се смета за предност
Вашата кратка биографија испратете ја на следниов e-mail: kontakt@amaro.mk

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024