Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Деловен асистент

Организација

ДОРА ИНВЕСТ

Индустрија

Недвижнини

Опис на работната позиција

ВРАБОТУВАМЕ ❕
Поради зголемен обем на работа, имаме потреба од:

ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ 📝

Работни задачи и одговорности:
- Канцелариски административни работи, канцеларија на атрактивна локација во центарот на Скопје
- Комуникација со клиенти
- Водење на евиденција на клиенти и грижа за истите
- Асистирање во процесот на планирање и организирање на продажбата и маркетингот

Плата: по договор

Заинтересираните кандидати може да го пратат своето CV на contact.dorainvest@gmail.com 📩

071714922

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact.dorainvest@gmail.com

Телефон

071714922

Објавен на: 12/02/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024