Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Нема информација

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Маркет во Црниче има потреба од 2 продавачки, со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Потребни квалификации


            

Објавен на: 17/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024