Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Пријатели-миленици

Плата

28.000

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ.

Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка.

Имаме потреба од личности кои:
- Не се плашат од миленици.
- Имаат желба за учење на нови производи, совети за миленици
- Цел за свое напредување
- Ведри, насмеани, комуникативни и позитивни личности.

Нудиме и Гарантираме:
* Бонус на секоја издадена сметка
* Бонус за редовност
* Бонус тимски
- Редовна плата (после обука) од 26.000 до 30.000ден.
* зависно од бонусите кои ќе ги остварите во тековниот месец
- Платен Минат труд
- Регрес / К-15
- Дигитализирана интерна организација
- Службен телефон
- Работно време од 40 часа
- Одмор - летен и зимски
- Еден слободен ден неделно

Оние кои се заинтересирани, и сакаат да работат во Пријателска атмосфера, можат да испратат комплетно CV со фотографија на следниот маил:
vrabotuvanje@prijateli5.com

Нашата цел е да бидеме едно големо Пријателско семејство, кое функционира да има здрави и убави домашни миленици.

Она по кое сме препознатливи е нашето мото,
„Ние сме Пријатели на вашите Пријатели“

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

vrabotuvanje@prijateli5.com

Телефон

047609496

Објавен на: 06/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024