Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Административен работник

Организација

МБМ АРХИТЕКТИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Плата

27000

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

• Комуникативна личност и способност за работа во тим

• Организираност, иницијативност и лојалност

• Задолжително претходно работно искуство

• Задолжително познавање на MS office

•Познавање на англиски јазик (говор и писмо)

• Познавање на принципи на административно работење

• Високо развиени аналитички и организациски способности и прецизност во работењето

Способност за извршување на работните задачи во зададени рокови и проценка на приоритети

•Возачка дозвола Б категорија

Вашето CV испратете го на e-mail mbm.arhitekti@gmail.com

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

mbm.arhitekti@gmail.com

Телефон

070

Објавен на: 07/02/2024

Краен рок за пријавување: 23/02/2024