Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Практикант

Организација

Адвокат Игорче Мицев Скопје

Индустрија

Право

Опис на работната позиција

Бараме динамична и амбициозна личност која ќе се приклучи на нашиот тим како практикант и адвокатски приправник. Ова е извонредна можност за млад човек до 25 години кој сака да стекне практично искуство и да ги развие своите вештини во полето на правото, законите и правдата.
ШТО НУДИМЕ:
1) МОЖНОСТ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА МАСТЕР СТУДИИ ЗА ПРАВО,
2) Практично искуство работејќи на реални проекти,
3) Можност за вработување: Доколку го покажете целиот свој потенцијал,
4) Инспиративна работна средина: Работиме напорно, но и се забавуваме додека го правиме тоа. Атмосферата е работна, но и пријателска,
5) Ќе ви понудиме можност да растете, учите и да ја градите својата кариера со поддршка на 5 искусни адвокати.

Потребни квалификации

Младост и ентузијазам: Ако сте помлади од 25 години и сакате да создадете промени, ве сакаме во тимот,
Креативност: Размислете надвор од рамката и донесете нови идеи кои ќе не инспирираат сите нас,
Отвореност за учење: Очекуваме да бидете љубопитни, подготвени да стекнете нови знаења и да стекнете нови вештини,
Мотивација за раст: Подготвени за предизвици? Започнете ја кариерата со насмевка и бидете клучот за успешна приказна.

Контакт информации

Емаил

advokat_igormicev@yahoo.com

Телефон

02/321-46-28

Објавен на: 12/01/2024

Краен рок за пријавување: 02/02/2024