Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Пица мајстор

Организација

ГОЛД ГРУП ДООЕЛ Скопје

Плата

45000

Индустрија

Угостителство

Опис на работната позиција

Друштвото има потреба од пица мајстор/ка со искуство и нудиме европска плата.Сите заинтересирани може да пуштат биографија на goldengrup1@gmail.com или на мобилен 076355400.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

goldengrup1@gmail.com

Телефон

076355400

Објавен на: 25/01/2024

Краен рок за пријавување: 25/02/2024