Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Хигиеничар

Организација

Дот Архитекти Гроуп Дооел

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Дот Архитекти има потреба од: Лице за одржување хигиена

Потребни квалификации:
-Сериозна
-Одговорна

Одговорности и задачи:
-Одржување на канцелариски простории

Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч.


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да не контактираат на e-mail contact@dotarhitekti.com.mk или на телефон 078/339-052.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact@dotarhitekti.com.mk

Телефон

078/339-052

Објавен на: 06/02/2024

Краен рок за пријавување: 20/02/2024