Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Мајстор

Организација

ДОРА ИНВЕСТ

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

📣⚠️ ВРАБОТУВАМЕ ⚠️📣

Се бараат работници за работа на објекти во Скопје, од сите профили:
✔️фасадери
✔️гипсари
✔️молери
✔️плочкари
✔️ѕидари
✔️електричари
✔️водоводџии
✔️лимари
✔️теслари
✔️мајстори за олуци
..................

Искуството е ЗАДОЛЖИТЕЛНО‼️

💶Плата: 30000 - 45000 денари основна + БОНУСИ
📑ПРИЈАВЕНИ со платени придонеси

За повеќе информации јавете се на тел. 071 714 922

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Единствени на пазарот ✅
ДОРА ИНВЕСТ

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact.dorainvest@gmail.com

Телефон

071714922

Објавен на: 12/02/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024