Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Графички дизајнер

Организација

Консалтинг Интер Груп

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Графички Дизајнер:
1. Креативно размислување, давање на нови идеи, дизајн решенија и нивна имплементација
2. Подготвување, дизајнирање и оптимизација на дизајни наменети за различни социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google ads), веб сајтови (landing page) и други маркетинг материјали со користење на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign
Дизајнирање на теплејти (templates), документи и материјали во согласност со бренд идентитетот на компанијата (каталози, брошури, летоци, презентации итн.)
3. Изработка на дизајни за печатени материјали како брошури, флаери, пакувања, картички и слично, вклучувајќи ги сите етапи на процесот, од идејата, преку концептуалниот дизајн, до финален принт
4. Визуелно пренесување и презентација на концепти, идеи, процеси, решенија со визуелно привлечни дизајни прилагодени на целната публика и целите на компанијата
5. Пратење на најновите трендови и иновации во областа на графичкиот дизајн вклучувајќи нови техники, софтвери, стилови и пристапи за графички дизајн и примена на истите

Потребни квалификации

Квалификации:

1. Одлично познавање на Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign
2. Одлично познавање на Microsoft Word и Excel

Објавен на: 01/03/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024