Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Комерцијалист

Организација

Уни Лукс

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Одговорности и задачи:
- Посета на поголеми и помали маркети;
- Остварување на комуникација со коминтенти и изнаоѓање на нови;
- Планирање и организирање на продажните активности;
- Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.

Потребни квалификации

Потребни квалификации: 
- Најмалку завршено средно образование;
- Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија;
- Познавање на работа со компјутери-Мs Ofiice;
- Преходно работно искуство на истата позиција.

Контакт информации

Емаил

info@uniluks.mk

Телефон

070 675 722

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 09/03/2024