Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 58

Фирма: БАУКИТ ГРУП ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на ПРОДАВАЧ во малопродажен салон во Скопје. Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за гра

Кон огласот

Фирма: Френки ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Трговија

Опис

Поради зголемен обем на работа, ФРЕНКИ ДОО Струмица има потреба од вработување на магационер-виљушкарист. Заинтересираните кандидати може да испратат CV на меил contact@frenki.com.mk или да се пријават на тел. 034/340-300

Кон огласот

Фирма: Винарија Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Автентично македонска, винаријата Камник е израз на величенственоста на древниот македонски дух, традиции и тло, и тоа преку еден навистина современ вински стил. Биди и ти дел од нашиот тим! .... Главни одговорности и работни задачи :  Одржување

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ! Дали сакате да видете дел од тим полн со енергија и страст? Бараме мотивирани и ентузијастични луѓе да се придружат на нашиот тим. Нудиме не само работа, туку и можност да се релаксирате и уживате покрај вашата работа.

Кон огласот

Фирма: ЕУРО ОФИС дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

Работа во магацин и дистрибуција на роба низ Скопје Потребна возачка дозвола Б категорија Предност кандидати со искуство од област на канцелариски материјали. Можност за работа на неопределено време . Можност за поголема плата , наведената е за пробе

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Универзал комерц дооел Скопје има потреба од лице за одржување и уредување на зелени површини(хортикултура).Пожелно е претходно искуство и општи познавања за одржување на зелени површини. Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следната e-mai

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје има потреба од : Референт за продажба Потребни квалификации: Завршено средно образование Работно искуство на иста или слична позиција Познавање на MS Office и работно познавање од компјутери Одговорности: Прим

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје има потреба од : Возачи-дистрибутери со „Б“ и „Ц“ категорија Потребни квалификации: Завршено средно образование Поседување возачка дозвола (активен возач) Работни обврски: Подготвување на нарачки и издавање на ст

Кон огласот

Фирма: МОСС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Пакување на готови производи со соодветна амбалажа и пакување во картонски кутии заради натамошна испорака на стоката; Презема дејствија и извршува работи неопходни за редовно работење на друштвото; Се грижи за уредноста, хигиената, и дисциплината во ма

Кон огласот

Фирма: МОСС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Одржување на хигиена односно се грижи за целокупно одржување на хигиената во салонот, како и деловните простории на менаџментот.

Кон огласот

Фирма: KRS DOO-Skopje

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Продажба и услуга на клиентите Одржување и унапредување на изгледот на продавницата Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 29000

Опис

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странств

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 29000

Опис

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странств

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од магационер за неопределено работно време.

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 60000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни.

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актиф доо Скопје ,компанија чија основна дејност е големопродажба има потреба од проширување на својот тим.Потребни се млади,креативни и амбициозни поединци за повеќе работни позиции во тимот на Pierre Cardin во областа на препаративна и декоративна коз

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актиф доо ,компанија која основна дејност е големопродажба има потреба од проширување на својот тим.Потребни се млади,креативни и амбициозни поединци за повеќе работни позиции во тимот на Pierre Cardin во областа на препаративна и декоративна козметика

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Административен асистент -следење и средување на деловна документација -следење и изработка на материјални документи -телефонска и електронска комуникација со коминтенти

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актифф доо Скопје има потреба од вработување на административно-книговодствен работник

Кон огласот

Фирма: Љондеи ем

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Целосен оглас: ДООЕЛ ЉОНДИ ЕМ, распишува оглас за вработување на: 1 (еден) РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА со место на вршење на работните задачи во СИЛВЕР МООН(„МАРШАЛ ТИТО) - Битола. Одговорности и работни задачи: Услужување на купувачите и продажба на прои

Кон огласот