Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 181

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering, ... At S

Кон огласот

Фирма: Кристина - ДАМИЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Транспорт

Опис

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од монтери на плочест мебел и физички работници за разнесување на мебел. За монтери со работно искуство, плата по догоор. За општи работници за транспорт на мебел, плата 30.000 денари. Сите заинтересирани м

Кон огласот

Фирма: Оливе ГТМ

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Плата: 23000

Опис

Оливе ГТМ го проширува својот тим, има потреба од вработување на: Junior Market Research Analyst Општи информации: Нето Плата – 23.000 денари; Работната позиција е комплетно “work from home”. Ние обезбедуваме ИТ опрема која ја задолжувате и ра

Кон огласот

Фирма: Авенир Солушнс

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Avenir Solutions, a strategy, tech and solution provider that specializes in software engineering, cloud solutions, IT consultancy and outsourcing services, for its client is looking for: Senior Data Warehouse Developer RESPONSIBILITIES OF THE JOB •

Кон огласот

Фирма: Билишим системлери билгисајар програмлама, тицарет

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

The focus areas that our front-end developer will be interested in will be our management interface and professional services. Collaborating with the engineering team to design and implement new features.

Кон огласот

Фирма: СЕПТИМА дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Медицински претставник / стручен соработник 1 (еден) извршител за регион: дел од Скопје и централна Македонија

Кон огласот

Фирма: Билишим системлери билгисајар програмлама, тицарет

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

The focus areas that our front-end developer will be interested in will be our management interface and professional services. Collaborating with the engineering team to design and implement new features.

Кон огласот

Фирма: Интерактиве солутионс

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ДТУ "Интерактиве солутионс" дооел Охрид има потреба од Помошник сметководител.

Кон огласот

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Дневна комуникација (email, телефон, изложбен салон) и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа; - Подготовка на соодветна документација за продажба (понуди, тендерска документација, фактури и сл.) - Спроведување дневни активно

Кон огласот

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Дневна комуникација (email, телефон, изложбен салон) и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа; - Подготовка на соодветна документација за продажба (понуди, тендерска документација, фактури и сл.) - Спроведување дневни активно

Кон огласот

Фирма: адвокадска канцеларија

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

нотарска канцеларија има потреба од двајца работници. кандидатот треба да има завршено правен факултет

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник за во печатница на штанц машина

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник на плотер, и лепење на фолија на одредени површини

Кон огласот

Фирма: Егзекјутив Срч Консалтинг

Регион: Богданци

Индустрија: Енергетика

Опис

Our client, Siemens Gamesa ( https://www.siemensgamesa.com/en-int ) is a leading supplier of wind power solutions to customers all over the globe. A key player and innovative pioneer in the renewable energy sector, they have installed over 107 GW in 75 co

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: Интерактиве солутионс

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Компанија со 100 % странски капитал, со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид. Успешните кандидати за сите места треба да имаат можност да работата со сегашната ИТ технол

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: GoldenArt

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 25000

Опис

Изготвување на писма и друга документација(дописи) • Комуницирање со клиентите и деловните партнери • Соработка и комуникација со јавни институции (УЈП, Централен Регистар,царина,статистика и др.) - познавање на office пакетот • Прима повици преку ко

Кон огласот

Фирма: GoldenArt

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 25000

Опис

• Изготвување на писма и друга документација(дописи) • Комуницирање со клиентите и деловните партнери • Соработка и комуникација со јавни институции (УЈП, Централен Регистар,царина,статистика и др.) - познавање на office пакетот • Прима повици преку

Кон огласот