Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: Д&У Линес Инц

Регион: Битолски

Индустрија: Шпедиција и транспорт

Опис

D&Y Lines Inc. is a consulting company that helps businesses Grow, Improve, and Sustain. We are the leaders in providing logistics solutions in the trucking industry, and we also ensure smooth shipping of freight, from point A to point B. As a truck

Кон огласот

Фирма: Д&У Линес Инц

Регион: Битолски

Индустрија: Шпедиција и транспорт

Опис

D&Y Lines Inc. is a consulting company that helps businesses Grow, Improve, and Sustain. We are the leaders in providing logistics solutions in the trucking industry, and we also ensure smooth shipping of freight, from point A to point B. As a custo

Кон огласот

Фирма: Eskulap

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 24000

Опис

Се бара Физиотерапевт со средна или висока спрема со и без работно искуство. Нудиме можност за работа со најнови технологии , можности за напредок во кариерата од аспект на стручност како и финансиски во плата. Ординацијата е со 20 годишно работно иску

Кон огласот

Фирма: ДЕКО ИНК

Регион: Скопски

Индустрија: Графичка

Опис

Печатница ДЕКО ИНК има потреба од магационер. Работно искуство ќе се смета за предност. Работно време 8 часа од 08:00-16:00 часот. Сабота и недела се неработни денови и празници. Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција св

Кон огласот

Фирма: БетаМедико Традинг

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Бета Медико Традинг Објавува конкурс за вработување: 1 лице ФАРМАЦЕВТ со ВСС 1 лице ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР со ССС Заинтересираните лица да ја пратат својата биографија задолжително со фотографија на следната е-маил адреса : elizabeta.pano

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Аптека Бета Фармација

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Бета Фармација Објавува конкурс за вработување: 1 лице ФАРМАЦЕВТ со ВСС 1 лице ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР со ССС за работа во аптека . Заинтересираните лица да ја пратат својата биографија задолжително со фотографија на следната е-маил

Кон огласот

Фирма: КАМ ДООЕЛ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 22.000

Опис

Мајстор за производство на драже во Виго 48 дооел

Кон огласот

Фирма: Инфинит Гуз

Регион: Нема Информација

Индустрија: Информатичка технологија

Плата: 40000

Опис

Position: Marketing Manager - Promotions and Operations Are you a driven and organized professional with a knack for managing marketing operations? Infinite Goose is on the lookout for a Marketing Manager to join our dynamic team. As a Manager,

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28.000

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Струмички

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28.000

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Дистрибуција

Плата: 28.000

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за магационер во Битола (комплекс Битола Текст) Имаме потреба од личност која: - Има возачка "Б" категорија - Има желба за учење на нови производи за миленици. - Има желба за свое напред

Кон огласот

Фирма: ФД ЦЕМАК КРЕДИТИ ДОО

Регион: Прилепски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Финансиско Друштво ЦЕМАК - КРЕДИТИ ДОО Прилеп, има потреба од две лица во службата за кредитирање за подрачјето на град Прилеп. Потребни квалификации: - комуникациски и продажни вештини - самоиницијативност и амбициозност - аналитичност - познавање н

Кон огласот

Фирма: АНМА ПЛАСТ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Опис

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Работни зад

Кон огласот

Фирма: дон холдинг

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дон Холдинг ДООЕЛ има потреба од Магационер. Опис на работни задачи: Набавка и прием на роба, како и следење на излезот на материјали од магацин, водење евиденција на залихи во систем, грижа за редот и хигиената во магацинот. Потребни квалификации:

Кон огласот

Фирма: ТИМ ШПЕД ЈВТ

Регион: Скопски

Индустрија: Шпедиција и транспорт

Опис

-Тим Шпед ЈВТ ДООЕЛ има потреба од Агент за транспорт со минимум 2 години работно искуство . - Англиски јазик, -Возачка дозвола Б категорија

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти има потреба од: Лице за одржување хигиена Потребни квалификации: -Сериозна -Одговорна Одговорности и задачи: -Одржување на канцелариски простории -Одржување на домаќински простор Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч.

Кон огласот

Фирма: АНЕТА КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

ракувач со машини

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Ангромаркетинг ДОО има потреба од возач со Б и Ц категорија Заинтересираните да се јават на 071-235-190 или лично во дирекција.

Кон огласот

Фирма: Престон

Регион: Скопски

Индустрија: Транспорт

Опис

🌟 Join Our Team as a Lead Generation Specialist! 🌟 Are you passionate about driving business growth through effective lead generation strategies? Are you a results-driven individual with a knack for identifying and engaging potential clients? If

Кон огласот

Фирма: Артурс

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Артурс има потреба од лица за продажба на обувки и облека во своите продавници во ГТЦ, Сити Мол и Ист Гејт Мол. Заинтересираните кандидати потребно е да поседуваат комуникациски вештини. Познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност. Одлични ус

Кон огласот