Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: КОЗМЕТИЧКО СТУДИО ИВА Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Убавина и здравје

Опис

Козметичко студи Ива Битола има потреба од ФИЗИОТЕРАПЕВТ со или без работно искуство. Заинтересираните кандидати своето CV може да го пратат на e-mail адреса: iva.beautycenter@yahoo.com или да не контактираат на тел.број 047/609-715

Кон огласот

Фирма: Имако Вино

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Придружи ни се како Општ работник во сектор Флашара! Локација Штип За работната позиција: Како Општ работник во сектор Флашара ќе бидеш вклучен во сите фази на флаширање на виното. Оттаму, работната позиција ќе бара одговорност поврзана со флаширање и

Кон огласот

Фирма: Уни Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Одговорности и задачи: - Комуникација со коминтенти и разрешување на потенцијални проблеми или барања кои произлегуваат од соработката; - Планирање и организирање на продажните активности, маркетинг активностите и стратегијата на продажба; - Следење н

Кон огласот

Фирма: Љондеи ем

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Целосен оглас: ДООЕЛ ЉОНДИ ЕМ, распишува оглас за вработување на: 1 (еден) РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА со место на вршење на работните задачи во СИЛВЕР МООН(„МАРШАЛ ТИТО) - Битола. Одговорности и работни задачи: Услужување на купувачите и продажба на прои

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Битолски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцела

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Битола. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Делчевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак Емил ДООЕЛ Куманово за својата подружница во Визбегово, Скопје бара двајца (2) работници за магацин-возачи. Пожелно е кандидатите да имаат работно искуство во дистрибуција и магацинско работење, завршено средно образование, возачка дозвола -Ц к

Кон огласот

Фирма: ПЗУ.ЛА ВИТА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ.ЛА ВИТА бара медицинска сестра со положен државен испит.

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

ТЕХНОЛОГ -ЛАБОРАНТ

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

Технолог-раководител на погон

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Производство

Опис

Земјоделски Агроном- за суровина

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара: - 2 продавачки (постојано вработување) - 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год. Дополнителни информации на тел:077/426-021, mail: medijaplanet@yahoo.com

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак има потреба од еден (1) работник за одржување на дворна површина. Пожелно е кандидатите да имаат работно искутво. За подетални информации може да се обратите на тел: 031451303 или на маил: hromakkumanovo@gmail.com

Кон огласот

Фирма: ДПТУ Ескаватори МК Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДПТУ Ескаватори-МК Дооел Скопје има потреба од Геометар со работно искуство во нискоградба. Апликациите да се испраќаат на davor_miljkovic@yahoo.com.

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28000

Опис

Референт за продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана,комуникативна,љубезна личност ,позитивен став и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте -ССС ос медицински струки(не е задолжителна) -Познавање о

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак им апотреба од вработување на двајца (2) возачи-магацински работници за деловниот објект во нас. Доброшане, Куманово. Пожелно е работниците да имаат работно искуство во дистрибуција, мин ССС и возачка дозвола Ц категорија.

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK Потребни квалификации: *Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн) *Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (pet) години - Овластување за проектирање и овластување за изведба ќе се смета за предност - Одлично познавање на MS

Кон огласот