Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 214

Фирма: СИТИ ПАЛАС ДООЕЛ ОХРИД

Регион: Охридски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Хотел Сити Палас Охрид на кеј на Охридското Езеро има потреба од персонал за постојано вработување. Отворени работни позиции за: -келнер/ка и шанкер/ки

Кон огласот

Фирма: СИТИ ПАЛАС ДООЕЛ ОХРИД

Регион: Охридски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Хотел Сити Палас Охрид на кеј на Охридското Езеро има потреба од персонал за постојано вработување. Отворени работни позиции за: -помошници за работа во кујна

Кон огласот

Фирма: СИТИ ПАЛАС ДООЕЛ ОХРИД

Регион: Охридски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Хотел Сити Палас Охрид на кеј на Охридското Езеро има потреба од персонал за постојано вработување. Отворени работни позиции за: -готвачи и готвачки

Кон огласот

Фирма: АД Осигурителна Полиса

Регион: Скопски

Индустрија: Осигурување

Опис

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ – АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА објавува оглас за вработување на Мрежен инженер во ИТ секторот Потребни квалификации • Завршено високо образование или апсолвенти од Факултет за информатички науки и компјутерско инженерст

Кон огласот

Фирма: АД ПЕЧАТНИЦА „КИРО Д. ДАНДАРО“ - Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Групација САТО, Забок, Хрватска – КИРО ДАНДАРО АД Битола Објавува апликација за работното место РАБОТНИК НА МАШИНА ЗА ДОРАБОТКА Работни одговорности: • Управување и работа на механичка машина за доработка и штанцање на етикети (цилиндар и печатењ

Кон огласот

Фирма: Консалтинг Интер Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Бизнис/Администрација 1. Анализа и документирање на потребите на клиентите, како и на самата компанија 2. Управување со промени на договорените барањата во однос на рок и содржина, за да се обезбеди договорените рокови да бидат навремено исполнети 3

Кон огласот

Фирма: Консалтинг Интер Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Графички Дизајнер: 1. Креативно размислување, давање на нови идеи, дизајн решенија и нивна имплементација 2. Подготвување, дизајнирање и оптимизација на дизајни наменети за различни социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google ads), веб са

Кон огласот

Фирма: тобако широк сокак

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Се бара девојка за работа со или без работно искуство за во Тобакo. Информации за контакт на тел:047/610-990

Кон огласот

Фирма: ГМЦ Рагуза 9191

Регион: Скопски

Индустрија: Социјална

Опис

Приватна установа за социјална заштита и нега на стари лица Хармонија има потреба од ангажирање на готвач со и без работно искуство. Вашите кратки биографии доставете ги на domharmonija@gmail.com или обратете се на телефонскиот број 078-399-655

Кон огласот

Фирма: ДПТУ Ескаватори МК Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДПТУ Ескаватори-МК Дооел Скопје има потреба од Раководител на одделение за припрема. Потребно е кандидатот да биде Дипломиран градежен инженер со искуство во нискоградба. Апликациите на заинтересираните кандидати треба да се испратат на мејл адресата da

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Java/Kotlin Software Architect Roles & Responsibilities: Utilize expertise in Kotlin, Java, and Spring Boot to architect and develop software solutions that meet stringent architectural requirements. Apply advanced design patterns, including

Кон огласот

Фирма: Васидора Дооел Прилеп

Регион: Прилепски

Индустрија: Рударство

Опис

Арини Фешн ДООЕЛ Прилеп има потреба да вработи - возач со Ц-категорија за работа во рудник. За информации и пријавување обратете се во просториите на Арини Фешн во поранешен Современ Дом на ул. Александар Македонски, секој работен ден од Понеделни

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Ангромаркетинг ДОО има потреба од возачи со Б и Ц категорија,и магационери за работа во магацинот Заинтересираните да се јават на 071-253-190 или лично во магацинот

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Ресторан Винарска визба Лозар Битола има потреба од келнери Заинтересираните да се јават лично во ресторанот

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Кичевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Кичевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Елит Софа

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фабриката за производство на мебел Елит СОФА лоцирана во индустриската зона Вибегово, Скопје, отвара работно место на позицијата МАГАЦИОНЕР. Главни обврски на магационерот е прием и испорака на материјали за производство и водење евиденција за залихите.

Кон огласот

Фирма: Елит Софа

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Елит СОФА за својата канцеларија во индустриска зона Визбегово има потреба од вработување на лице а администрирање на документи. Главни задачи и обврски: изработка на документи (фактури, испратници) за клиентите, реализација на патни и производствени нало

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време.

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време.

Кон огласот