Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: Мулти Медија

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 40000

Опис

Фирмата Мулти Медија има потреба од 2Д и 3Д цртач со познавање програми: Corel Draw. Пожелно е и познавање на Adobe Photoshop. Вашите биографии испратете ги на маил: multimedia.pogon@yahoo.com Контакт: 075233998, 070257529

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Универзал комерц дооел Скопје има потреба од лице за одржување и уредување на зелени површини(хортикултура).Пожелно е претходно искуство и општи познавања за одржување на зелени површини. Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следната e-mai

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје има потреба од : Возачи-дистрибутери со „Б“ и „Ц“ категорија Потребни квалификации: Завршено средно образование Поседување возачка дозвола (активен возач) Работни обврски: Подготвување на нарачки и издавање на ст

Кон огласот

Фирма: Универзал Комерц Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје има потреба од : Референт за продажба Потребни квалификации: Завршено средно образование Работно искуство на иста или слична позиција Познавање на MS Office и работно познавање од компјутери Одговорности: Прим

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 60000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни.

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од магационер за неопределено работно време.

Кон огласот

Фирма: Игнација ФМ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

За потребите на својот изложбено - продажен простор за за ламинатни подови, трослоен паркет, масивен паркет, собни и блиндирани влезни врати и галантерија во Скопје, објавуваме оглас за вработување на продавач/ка Кандидатите своите апликации да ги дост

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Нашиот бутик хотел The Hunter's Lodge Kamnik со 21 соба бара искусен и динамичен Менаџер / Главен рецепционер. Оваа клучна улога вклучува управување со секојдневните операции на хотелот, обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости и водење на

Кон огласот

Фирма: АНЧЕВСКИ ЛОГИСТИК

Регион: Скопски

Индустрија: Транспорт

Опис

Потребен е возач за комбе со Ц категорија за транспорт низ цела Европа. Возачот треба да поседува сертификат за професионална компетентност за учество во меѓународен превоз на патници и стоки. Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат на с

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK Потребни квалификации: *Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн) *Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со упр

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (pet) години - Овластување за проектирање и овластување за изведба ќе се смета за предност - Одлично познавање на MS

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект/Градежен инженер Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (пет) години -Oвластување за проектирање, овластување за изведба, Б категорија (ова ќе се смета за предн

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: - Нема информација

Опис

Лице за одржување хигиена Потребни квалификации: -Сериозна -Одговорна Одговорности и задачи: -Одржување на домаќинство Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 29000

Опис

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странств

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 29000

Опис

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странств

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Доколку сакате да бидете член на нашиот елитен тим и ресторан Камник - The Hunters Lodge и да работите во средина каде вкусовите и квалитетот се на прво место, не чекајте! Услови кои треба да ги исполнувате: • Работно искуство како послужувач или ша

Кон огласот

Фирма: Интерактиве солутионс

Регион: Охридски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Компанија со 100 % странски капитал, со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид. Успешните кандидати за сите места треба да имаат можност да работата со сегашната ИТ технолог

Кон огласот

Фирма: Аптека БИОФИТ

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Биофит има потреба да вработи Фармацевтски техничар со положен стручен испит. Работното искуство стекнато во аптека носи предности и поволности. Заинтересираните можат да се пријават и да достват CV на: apteka.biofit@yahoo.com Тел. 02 2735010

Кон огласот

Фирма: Мегамобил

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Имаме потреба од 2 лица за работа во продавница за галантерија за мобилни телефони. Вашите ЦВ испаќајте ги на горенаведениот маил.

Кон огласот

Фирма: дон холдинг

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дон Холдинг ДООЕЛ има потреба од административен работник. Работни задачи и обврски: Примања и проследувања на барањата од клиентите, Административна подршка при реализација на барањата на дневно ниво, Следење на налозите, Работа во систем (внесува

Кон огласот